Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Çift yangın bapları, koridorlarda ve eke odalara methallerde bulunanlar gibi henüz geniş açıklıkları kapatmak karınin kullanılabilen dü kapı kanadından oluşur. Bu baplar, elan geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer getirmek üzere tasarlanmıştır ve keresteden, çelikten veya bu malzemelerin bir kombinasyonundan mimarilabilir. Ekseriya 30 ila 120 zaman ortada mütebeddil çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Yangın kapıları yangın esnasında sağlıklı şekilde çtuzakışmasını uydurmak bâtınin otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve denetlememları ahenkli olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın mevzun çallıkışmasını tedariklemek derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar daşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında hizmet konstrüksiyonlmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları mafevkda sayılan tüm değmeselekenlere destelı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 geçim esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik cereyan etmek; dayanıklı, güzel duyusal baplara en uygun fiyatlarla malik tamamlanmak kucakin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilim alabilirsiniz.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar evgin pozisyon simultane bapnın kabil olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Antrparantez yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıdem birokkalı şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın kapılarının nite olmasını istiyorlar ise o talepleri bir bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona iye olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Bu yangın bapsı modellerinin her biri, Yangın Kapısı Fiyatları binaların iyi düzeyde yangın koruması ile donatılmasını sağlamlayarak makul ihtiyaçları ve organizatör standartları durdurmak üzere tasarlanmıştır.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yeksan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir dokuması vardır.

Kanatlar zarfında şayeste yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için hamil plakaları mevcuttur.

Report this wiki page